Everest Poker

Everest Poker is een poker room die al zijn sporen heeft verdiend. Sinds 1997 zijn zij online en ze bieden miljoenen poker spelers onderdak. Het aantal spelers bij Everest Poker is niet voor niets zo groot. Ze bieden een veilige omgeving met een hoop fun. Zo is er een gratis poker school te vinden, is er een enorme poker community en zijn er vele free rolls te spelen. Daarnaast biedt Everest ook nog eens een zeer verleidelijke poker bonus aan, bij elke storting (dus ook bijvoorbeeld 10 dollar) krijgt u 200 dollar cadeau!

Naast de Nederlandse poker room biedt Everest haar diensten in verschillende talen aan. Zo is er een Zweedse, Hongaarse, Engelse, Deense en Japanse variant van Everest Poker. Everest is hiermee een zeer internationaal georiƫnteerde poker room. Mocht u er even niet uitkomen met het downloaden dan is er ook nog eens een 24 uur aanwezige helpdesk aanwezig die u altijd te hulp zal schieten. De poker room is gevestigd in Malta en dit land staat bekend om de strenge toelatingseisen van poker rooms en casinos online.

Het loyaliteitsprogramma van Everest Poker liegt er ook niet om. Bij Everest kunt u summit points verdienen. Als u voldoende summit points verdiend heeft dan kunt u deze converteren naar echt speelgeld!